Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Προέδρου του Δ.Σ. του ΕΟΔΥ, Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ.
O κ. Ρόζενμπεργκ, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ) είχε υποβάλει την παραίτησή του στο νέο υπουργό Υγείας προ ημερών.
Ο νέος υπουργός Υγείας γνωστοποίησε την απόφαση του και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter το πρωί της Τρίτης 16 Ιουλίου.
Πηγη:https://www.onmed.gr
Δεκτή έγινε η παραίτηση του Προέδρου του Δ.Σ. του ΕΟΔΥ, Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ από τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.
Πρόκειται για τον χειρουργό, αναπληρωτή Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και εκ των ιδρυτών των Γιατρών του Κόσμου.
Ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, με καταγωγή από την Κρήτη, είχε αναλάβει τα ηνία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας καθ’ υπόδειξη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας της απερχόμενης κυβέρνησης.
Πηγη:https://virus.com.gr/
