Tους τελευταίους δέκα (10) μήνες ξεκίνησαν οι αδειοδοτήσεις των Μονάδων Ημερήσιας Νοσηλείας – Μ.Η.Ν. στην Ελλάδα, μετά την επιτυχή νομοθέτηση του Υπουργού Υγείας.
Ως Πανελλήνια Ένωση Μονάδων Ημερήσιας Νοσηλείας – Π.Ε.Μ.Η.Ν., θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Υπουργείο Υγείας για την υλοποίηση της νομοθέτησης, ταυτόχρονα όμως οφείλουμε να επισημάνουμε ότι, μικρή μερίδα κλινικαρχών προσφεύγουν στο Διοικητικό Εφετείο κατά του νόμου και ουσιαστικά κατά του θεσμού των Μ.Η.Ν.
Περιμένουμε από την Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να θωρακίσει τον θεσμό και να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία των Μ.Η.Ν..
Το ΚΕΣΥ προσφάτως γνωμοδότησε για το σοβαρό θέμα των ενδοϋαλοειδικών εγχύσεων στους οφθαλμούς, που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.
Πηγή: https://medlabgr.blogspot.com
