Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασιας προχωρούν οι ιδιωτικές κλινικες της ΠΕΙΚ για την προμήθεια ογκολογικων φαρμακων, με στόχο τη μείωση της ταλαιπωρίας των ασθενών.
Τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών θα υπογράψουν το μνημόνιο για την προμήθεια των ογκολογικών φαρμάκων απο τα φαρμακεια του ΕΟΠΥΥ, κατοπιν εξουσιοδοτησης των ασθενων τους. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΠΕΙΚ, «όλα τα έντυπα θα σταλούν με email στα μελη της ΠΕΙΚ τα οποια θα υπογράψουν τις σχετικές συμφωνίες και στη συνέχεια θα τις αποστείλουν στην Κεντρική Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ στο Μαρουσι για την υπογραφη τους απο τον Πρόεδρο του Οργανισμού».
Σε αυτό το πλαίσιο, καλούνται όλοι οι πάροχοι-κλινικές που πραγματοποιούν χημειοθεραπείες στην Αττική να προσκομίσουν τα υπογεγραμμένα μνημόνια συνεργασίας έως την Τρίτη 20 Αυγούστου, στις 9 το πρωί, που αποτελεί και την καταληκτική ημερομονία..
Πηγη:https://virus.com.gr/
